Tiina Mankki

Tiina Mankki portrait

Tiina Mankki on tämän hetken aktiivisimpia Flow-jooga ja Yin-jooga opettajia pääkaupunkiseudulla. Tanssipedagogksi v.2008 valmistunut Tiina on opettanut joogaa vuodesta 2010 lähtien ja toimii tällä hetkellä freelancerinä opettaen useassa paikassa omien kurssiensa ohella. Tiina opettaa Pranamassa maanantaisin virkistävää lounasjoogaa klo 11, sekä ajoittain maanantai-illassa Yin-joogaa klo 20, ja on ylpeä ja vallattoman iloinen saadessaan olla osa Pranaman upeaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Opettajana Tiina haluaa innostaa ja auttaa muita kohti elinvoimaa, tasapainoa, hyväksyntää ja jopa hullunkurista iloa. Hauskuus ja aitous syntyvät joogahetkessä, jossa jokainen uskaltautuu kohtaamaan itsensä sellaisena kuin on, teeskentelemättä. Anatomisesti oikeat linjaukset asanoissa luovat turvallisen perustan joogaharjoitukselle, jolloin itsetutkailulle ja hulluttelulle jää tilaa. Tätä kautta kautta ihminen voi tulla tietoisemmaksi omasta itsestään ja kehittyä. Tiinan tunneilla lähdetään siitä liikkeelle, mitä ollaan oikeasti, rentoudutaan, nautitaan ja elävöidytään. Tule siis sellaisena kuin olet, rakennetaan upeita joogahetkiä yhdessä, yksilöinä. Olet lämpimästi tervetullut.

-Tiina

Tiinan löydät Facebookista ja lue lisää Tiinasta hänen omilta sivuiltaan: Tiina Mankki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>