Nina Leskinen

Nina Leskinen

Jooga vei minut mennessään vuonna 2007 ja sen jälkeen olen tehnyt uskomattoman matkan itseni kanssa. Matkan, joka on ollut täynnä etsimistä, kaaosta ja kyyneleitä, löytämistä, onnea, iloa ja rauhaa. Tämä matka on ollut ainutlaatuinen ja siihen on vaikuttanut jokainen kohtaamani ihminen. Ja parasta on; se matka jatkuu vaan.

Jooga on opettanut minulle kärsivällisyyttä, armollisuutta, kiitollisuutta, hetkessä olemista ja ennen kaikkea se on opettanut minut tuntemaan ja aistimaan. Ne kokemukset ja tunteet mitä saavutan matolla, näyttäytyvät minulle suurempana maton ulkopuolella.

Vinyasa flow jooga ja yin jooga ovat lähellä sydäntäni. Entiselle kontrollifriikille vinyasa flow edustaa juuri oikeanlaista vapautta :) Se antaa mahdollisuuden kehon omalle luovalle liikkeelle luomatta liikaa rajoja. Tätä luovuutta, hulluttelua ja leikkimielisyyttä haluan tuoda myös tunneillani esiin. Yin taas antaa ihanaa vastapainoa flown tuomalle liikkeelle. Yin tunnin jälkeen olo on kuin sulaa vahaa.

I am never ready or quite there. Thankfully because the journey is amazing.

Love – Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>