Meiju Sundelin

Meiju Sundelin

Liikunta ja kehon haastaminen on aina ollut osa elämääni. Kasvettuani ulos lapsuuden voimisteluharrastuksesta olen ollut liikunnan sekakäyttäjä ja hakenut aina hyvää oloa liikkumalla. Jooga on pyörinyt mukana yhtenä lajina muiden joukossa, kunnes vuonna 2009 löysin joogasta jotain syvempää, jotain liikunnallista suoritusta enemmän. Sille tielle olen jäänyt. Jooga on toiminut itselläni kanavana löytää rauhaa ja tasapainoa hektisen elämän keskelle ja se on auttanut minut alkuun henkisen kasvun polulle. Fyysisen harjoituksen lisäksi jooga on minulle vahvasti energeettinen harjoitus – ja itse asiassa jooga on minulle paljon enemmän kuin se, mitä tapahtuu matolla.

Olen käynyt RYT200-koulutuksen Gabriel Azolayn johdolla, minkä lisäksi upea Satu Tuomela toimii tällä hetkellä mentorinani jatkokouluttaen minua. Lähtökohtani harjoituksessa on aina ihminen kokonaisuutena ja kunnioitan jokaisen uniikkia yksilöllisyyttä. Joogaopetuksessa tarjoan aina vaihtoehtoja ja oppilaat voivat modifioida liikkeitä palvelemaan heidän omaa harjoitustaan mahdollisimman hyvin. Toivon voivani toimia oppilaille luotettavana oppaana, joka johdattaa heidät löytämään sen yksilöllisen harjoituksen, jota heidän kehonsa tarvitsee ja mitä he sisimmässään ovat valmiita vastaanottamaan.

Toimin myös hyvinvointivalmentajana ja reikihoitajana. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, energeettinen näkökulma ja henkinen kasvu ovat tunneilla usein esillä jostain näkökulmasta ja pyrin tuomaan näitä asioita helposti lähestyttäviksi, luontevaksi osaksi omaa arkea ilman turhaa mystifiointia. Pyrin auttamaan oppilaitani fyysisen harjoituksen lisäksi myös oivaltamaan oman henkisen syvyytensä ja kasvamaan täyteen mittaansa. On ihanaa nähdä, miten joku poistuu tunnilta oivallettuaan jotain, ja usein matolla saadulla oivalluksella voi olla isojakin heijastevaikutuksia omaan elämään. Haluan myös tarjota ihmisille mahdollisuuden huokoisiin hetkiin usein niin kovan arjen keskellä – mahdollisuuden pysähtyä, päästää irti, ja huomata, että kaikki on hyvin. Tässä. Nyt. Yin-tunneillani käytän myös jonkin verran reikiä, joka auttaa rentoutumaan asanassa ja voimistaa harjoituksen energeettistä vaikutusta.

-Meiju

HappyHealth Oy
Energiaa – Tasapainoa – Hyvää oloa
 
 
Seuraa HappyHealthiäFacebookTwitterPinterest ja Instagram!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>