Jenni Glad

Jenni Glad

Olen urheillut aina ja kokeilunhaluisena harrastanut lajeja laidasta laitaan, mutta joogaan tutustuessani tunsin löytäneeni oman juttuni, fyysisen ja henkisen kotini. Vuosien varrella olen harrastanut eri joogasuuntauksia mm. Iyengaria, Ashtangaa ja viime vuosina erityisesti Vijnana-joogaa.

Omien isojen elämänmuutosten kautta vahvistui halu jakaa hyvää oloa, rohkaista ja ohjata ihmisiä heidän joogapolullaan johdatti minut opiskelemaan joogaa. Olen opiskellut RYT200-koulutuksen Vinyasa Flow:ta ja Yin-joogaa Meghan Currien ja Mark Lahamin opeissa.

Työt business- ja markkinointimaailmassa, ja toimistotuolissa, opettivat kantapään kautta monet kvartaalitalouden karikot, jonka kiireeseen on helppo eksyä. Staattinen toimistyö mutkistaakin kropan helposti vääriin asentoihin. Alunperin joogan pariin minut johdattikin tarve löytää henkistä hyvää oloa ja kosketusta itseen, pysähtymistä kiireen keskelle ja helpotusta jumituksiin.

Henkiset asiat, terveellinen ruokavalio ja kokonaisvaltainen kehon, sielun ja mielen hyvinvointi kiinnostaa minua suorastaan intohimoisesti. Meditaatio kuuluu päivittäisenä osana elämääni ja henkilökohtaisena mottona toimiikin ”meditation is my medication”.

Tunneilleni ovat tervetulleita kaikki, enemmän ja vähemmän jooganneet. Annan eri vaihtoehtoja liikkeisiin, joista jokainen voi löytää omalla keholleen sopivan asennon ja tuen. Tunneilla keskitytään läsnäoloon ja itsensä kuuntelemiseen, noihin tärkeisiin stressihallintatyökaluihin, hetkessä eläen ja luovasti liikkuen. Välillä tehdään hyvät fiilikset irti päästävää flow:ta vauhdikkaammin, välillä hiljaa ja hitaasti kehoa kuunnellen ja perusteisiin keskittyen, kasvattaen tahtoa ja kestävyttä. Hauskanpitoa unohtamatta. Tervetuloa tunneille!

Yhteystiedot:
Email: jenniglad@gmail.com
Puh: 040 822 7247
www.jenniglad.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>