Inka Pitkänen

Inka Pitkänen

Jooga on tullut elämääni jo kuudennella luokalla vanhempieni astangan alkeet kurssin innoittamana. Heidän harrastus lopahti nopeasti, mutta oma matkani joogan parissa oli vasta aluillaan. Vuosien varrella jooga on elänyt muutosten mukana, aktiivisesta harrastuksesta satunnaisiin aurinkotervehdyksiin ja takaisin. Tyylejä on tultu kokeiltua, tällä hetkellä oma harjoitukseni pohjautuu fyysiseen vinyasa flowhun, jota tasapainotan rahoittavalla yin-joogalla ja meditaatiolla.

Pranamassa ohjaan yinjoogaa sekä sunnuntain darrajoogan, tämän lisäksi vierailevana tähtenä vauhdikkaista flowtunneista ja rauhalliseen yinyangiin ja kaikkea siltä väliltä. Tunneillani et ehkä kuule niin paljon chakroista saati sanskritia, sen sijaan huonot vitsit, itselleen nauraminen ja mukavuusalueen rajojen testaaminen siivittää matkaa. Pääpainona on oma keho ja oma harjoitus. Tule sellaisena kuin olet, vasta-alkajana taikka joogaguruna.

Inka

Inka Pitkänen 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>